Inspirationsbilder

När någon tänker på ordet trädgårdssoffor så är det nog ungefär denna typ av modell som dyker upp i huvudet. Antingen är de helvita eller målad i svart färg med trä i naturfärg. Denna typ av trädgårdssoffa har flera namn, allt från trädgårdsbänk till parkbänk.

Idag så är det inte speciellt många butiker som säljer denna typ av trädgårdsmöbel, men Kilamöbler är av de butiker som har ett bra utbud av dessa från Brafab eller Byarums Bruk. Det finns två väldigt populära modeller som heter Byarum Soffa och Sandvik Soffa.

Skagerak England trädgårdssoffa är också en väldigt traditionell trädgårdsmöbel tillverkad i beständig teak. Teak är ett väldigt hållbart material som tål mycket påfrestningar från väder och slitage. Så klart måste även teak skötas om årligen för att det ska hålla. 

Det är Kilamöbler som säljer även denna trädgårdssoffa och finns i ett antal olika variater att välja mellan.

Du & Jag Brafab soffa är kanske inte den mest traditionella trädgårdssoffan, men en förbannat funktionell och komfortabel trädgårdsmöbel. Är det bara två personer i hushållet som ska använda trädgårdssoffan så är denna typ av möbel kanske det bästa valet för mysiga morgonstunder eller varför inte titta på solnedgången på kvällen med lite vin/ostar.

Kilamöbler säljer också just denna produkt om du är intresserad av att läsa mer och går någonstans på ungefär 2000 kronor.