Om sidan

Vårt intresse kring utemöbler är enormt och vi kommer på på trädgårdssoffa.se att publicera information / guider kring denna underbara möbel. Vårt fokus kommer även att vara på att publicera ett stort antal inspirationsbilder för att guida dig som besökare till att hitta den rätta trädgårdssoffan.

En trädgårdssoffa har inget specifikt utseende utan det finns ett stort antal olika typer att välja mellan, allt från klassiska parkbänkar till nyare modernare trädgårdssoffor i konstrotting. Vi vill kunna ge dig som besökare så mycket inspiration som det bara går och det finns inget som säger att det inte går att blanda olika stilar i trädgården.

Underhåll

Vi har även kortare guider för underhåll av trädgårdssoffor tillverkade i trä, både teak och behandling av ek. För att trä ska hålla väldigt länge krävs det att träet sköts om årligen inför varje säsong och om det är målat trä eller lackat så håller det bättre.

Vi kommer så klart även publicera längre guider i framtiden, t.ex. tips inför placering av utemöblerna i trädgården och även tips på vilka möjligheter det finns för en lyckad trädgård.

Partners

Här publicera vi en lista på våra partners samt små länktips.